вторник, 22 юни 2010 г.

Има нещо сбъркано у тая държава

И не приемам обратните твърдения. Консенсусна личност съм! Ако има човека отсреща стабилни аргументи, може и да ме убеди да се съглася с позицията му, но в този случай няма как да стане просто ...
Чухте ли новината? Опитват се да ни запушат устите и да ни лишат от свободата да споделяме в блоговете си онова, което мислим, по време на избори.
Направо отсега им казвам няма да стане. Безброй пъти досега съм го казвала, за мен БЛОГЪТ е като Мило дневниче ...когато ми е кеф, пиша, рисувам, пея, снимам и т.н. Да..вярно, че е малко воайорско, защото го споделям в пространството, но пък какво лошо има в това. Аз съм си преценила, кое до колко. Пък и понякога непознатите ти дават най-ясна и точна преценка за нещата. Дават ти правилния съвет и ти помагат да прогледнеш ида видиш светлината. 
Ох, отплеснах се ...
Мисълта ми беше, че ако аз искам да споделя с приятелите си във ФЕЙС-а или пък тук какво мисля за оня, дето е решил да става кмет или общински съветник, не трябва да ми се пречи. то е равносилно на това, да се пъхнят в спалнята ми и да слушат как нареждаме под юргана управляващите :)
Още по темата - четете ТУК - ясно и точно е описано какво ни очаква! Ама то Фидосова явно друго не може да зимисли!!!!

8 коментара:

Alhzar каза...

Има много сбъркано в тая държава и това въобще няма да е първата простотия на пътя ни.

Valkocompany каза...

Не вярвам да го направят.Но пък ще ни опънат нервите.

slavuncho каза...

Не си права да нападаш народната любимка и за да я защитя аргументирано, а не само с голите си гърди, виж тук http://dnes.dir.bg/news.php?id=6607645, моля!
:)))

Ирония Идиотова каза...

Простотия до шия. И после аз съм била идиот.Абе...не ми се говори даже. Но и аз като Вал, едва ли ще го направят..

Unknown каза...

Има сбъркано! И то е самата държава .

Neizi_ss каза...

@ slavuncho - Прав си! Ама няма да се извинявам! Предполагам че верно им е минало през ума, но реакцията в много от блоговете и в различни уебсайтове вчера им е отворила очите, че трудно ще се справят с подобно предизвикателство. :)

Zvetanka Shahanska каза...

:) Напълно се съгласявам с написаното, но не бих се учудила да започнат да следят блоговете, тези са способни на всичко, за съжаление...Лека вечер!

Lili каза...

Аааа, кака ФиндЪ каза , че нямало такова нещо.Веднага се измъкнаха след като видяха реакцията на блогърите.

и сме сами, и ни е страх да си признаем

... и ни се иска  да ни прегърне някой, някъде, някога ... ей, така ...мълчаливо в тишината ... ... и ударите на сърцето му да са мантрата, ...