четвъртък, 24 декември 2009 г.

Детска радост - Първи май :)

В края на деня Коледното ми дръвче вече си има празнична премяна ... не е вече скромна девойка, а накипрена мома :)

Основното почистване на домът ни щеше да остави своя отпечатък, ако Той не се Прибра с Него :) / така лелеяният нов компютър/ ... Най-после ще мога да си сложа програмите, с които се уча да сътворявам цветни предизвикателства, ще спра да нервнича, докато зацепват страниците, които разглеждам, ще мога спокойно да си обработвам фермата във фейсбук и да си бера рибките :) - С две думи - малък празник настъпи у дома ... новата машинарийка пристигна с екстри - нова клавиатура, мишка, слушалки и камера :) + в добавка подаръците от сестра ми - плосък монитор и цветен принтер/скенер и копир - е как да не се радва човек!


3 коментара:

Владимир Кабрански каза...

Определено Дядо Коледа е бил добър. Завиждам ти за компютъра:).Аз ще продължа и през новата година мъките със старият приятел. Хем искам нов, хем ми е мъчно да се разделя със старият.
Весели празници!

Neizi_ss каза...

Владо - стария трактор е на повече от 6 години и акоможеше да говори :))))))) Пожелавам ти Весели празници и на теб и освен стария приятел да се сдобиеш и с нов :)

Lil каза...

Ихаааааааааааа,най-сетне няма да ми пишеш Рестартвамммммм :) Кеф :) Да са ви честити придобивките и чакам камерка да ми пускаш :) Със здраве да си го ползвате :) Цуф {}

и сме сами, и ни е страх да си признаем

... и ни се иска  да ни прегърне някой, някъде, някога ... ей, така ...мълчаливо в тишината ... ... и ударите на сърцето му да са мантрата, ...