вторник, 13 октомври 2009 г.

Една година блогване ... Ура!





Днес правя една годинка от деня, в който се реших да приема предизвикателството и да си направя личен блог. Признавам не бях наясно защо точно го правя и какво точно ще представлява. Но както винаги съм казвала водеща бе мисълта, че това ще е нещо като личен дневник, където ще споделям мислите и чувствата си. Ще се възмущавам, ще се радвам, ще критикувам и ще хваля …

Стана съвсем случайно, един ден кака Теменужка ми даде да вляза в нейния блог, от там влязох в други, и други … и последва естествения ход на нещата … Защо да нямам и аз.

В началото не смеех да оставям коментари в блоговете и публикациите, които ми правеха впечатление. Когато обаче видях непознати за мен хора да коментират мен и нещата, които пиша …си казах, че няма нищо толкова страшно.

Първият човек с, който започнах виртуален диалог бе LiLi … При нея се чувствах уютно, откривах с всеки изминал ден, че сме от една порода. Постепенно се „запознах” с Аквичка, Марго, Ида, Силви, Владо, Хриси, Златина, Чуденка , Катя и всички останали, чийто блогове следя кога често, кога по-рядко, спред времето с което разполагам. И дори и да не се изкажа по въпросите, за които пишете и които Ви вълнуват знайте, че Ви следя :)

Имам късмет, че Ви познавам ... Научих много за тази една година и за работата с блог, чисто технически , и за живота четейки вашите истории ... Обогатих се и това е може би-най-важното.


Ще продължавам да искам от вас и ще се радвам да Ви давам и аз!


8 коментара:

Катя Илиева каза...

Радвам се, че попаднах на блога ти и че те познавам! :)))
Прегръдки!

Владимир Кабрански каза...

Честита годинка! Радвам се, че попаднах на твоя Блог!

Temenuzhka Petrova каза...

Незабравче,Честит Рожден Ден на чудесния ти блог!Да си ми жива и здрава да списваш още дълги години напред и да ни показваш страхотните снимки,които правиш!Обичам те!

Катя Илиева каза...

Уф, ама съм смотана - честит рожден ден, блогче! :)))

Aquawoman каза...

ЧЕСТИТООО! :)))
Няма смисъл да казвам нищо, но ще кажа - Радвам се, че те има! Бъди!

Христина Чопарова каза...

Честито! :)
Трогната съм - нека има още последователи, още за споделяне, още приятели и много нови неща! :)
Цунки! :)

Ирония Идиотова каза...

Еййй, как минават дните. Тц,тц,тц...А прощъпулник ще има ли? А свещички?:)))
Честита първа година на Блогче:)Хубаво ми е да те чета, хубаво ми е и да разглеждам снимките, изобщо хубаво ми е:) Ти беше първата на която попаднах , след като направих своя блог и си казах:-" бреййй, имало слънчеви хора още..":))Пиши, споделяй ни, радвай, възмущавай се,карай се, пак ще те харесваме;)
Гушки и цунки:) Ай,че много се разнежих нещо..:))))

Lil каза...

Честито Миличка.Още много ще направиш!Много се радвам ,че се намерихме и дрън-дрън другото си го знаеш :)
Малко ми е куцо,защото пак имах проблем с отварянето на блога ти и пропуснах вчерашния ден :(((( Извинявай....
Целувам те :)

и сме сами, и ни е страх да си признаем

... и ни се иска  да ни прегърне някой, някъде, някога ... ей, така ...мълчаливо в тишината ... ... и ударите на сърцето му да са мантрата, ...