сряда, 2 септември 2009 г.

Последна нощ на 31 :)

И така ... текат последните часове, в които съм на 31 години - никога повече няма да бъда толкова :)

Странно за пореден път днес се замислих, че винаги съм се чувствала добре - без значение на каква възраст съм - винаги съм имала настроението и светоусещането на съответните години ... вярно понякога повече, друг път по-малко - според ситуацията ... Но никога не съм искала да съм на повече / особено в гимназията, когато всички бързат да станат пълнолетни и да вземат живота в свои ръце/ ... 

Давам си сметка, че всяка една възраст съм си я изживяла пълноценно без да съжалявам за нещо ... Макар че наскоро попаднах на цитат, че човек по-скоро съжалява за това, което не е , отколкото за това, което е направил без значение дали си е сложил обица на ухото или се е радвал на успех!

Сигурно е съвсем в реда на нещата да си направя равносметка :) за това как съм живяла досега и как ще живея за в бъдеще ... ами то аз тая равносметка си я правя всеки ден ...така че няма да е по-различно и сега... Но въпреки това като настъпи момента да те накарат да духнеш свещичките няма начин да не си пожелая нещо ... което да бележи следващите 365 дни по-ярко, отколкото отминалите.


Никак не е зле да си на 31 ... не беше зле и на 30, и на 29, и на 28 :) и так далее...

Няма да ми е зле и на 32 ... Даже ще си призная, че очаквам да разбера какво е да си Една жена на33 ...! Не бързам де ...всяка годинка по реда си!

Остават още около 40 минути до полунощ ... и ... с началото на Новия Ден ще дам началото на моята година в снимки ... Ще тръгна по пътя на Златина и освен всичко останали чувства, които ще напират в мен и които ще споделям в блога ще се постарая да онагледя като в "стенвестник" живота си :) /не че май не го правя :)

Така минутите вече са ...35 ... отивам да спинкам, за да порасна голя-я-я-яма-а-а-а-а!

12 коментара:

september-silvia каза...

Честит рожден ден НЕЙЗИ!Спожелания за упоритост за да следваш мечтите си,смелост за да ги осъщесвяваш и много любов,за да има смисъл на всичко това!Много целувки от мен!

Владимир Кабрански каза...

Вече мога да ти честитя рожденият ден.Всяка възраст е хубава и ти пожелавам да запазиш настроението и енергията си завинаги.
Честит Рожден Ден!

Блага каза...

Честит рожден ден!
Щастие и любов!

Aria каза...

Честит Рожден Ден на порасналото момиче :-)

momenti-momenti каза...

Честит рожден ден и от мен!!!

Aquawoman каза...

Аз вече ти честитих на друго място, но да мина и от тук :).
Само една дума - КЪСМЕТ! Ако имаш него, всичко само ще се нареди :)
Целувки и бъди щастлива! {}

Neizi_ss каза...

карам подред :)
@Благодаря ти Силви - ти си винаги толкова усмихната, че дори и да ми е нещо криво вятъра ми прошепва, че ти не би позволила тъгата да ме завладее :)
@Владо, благодаря - страшно се радвам, че открих твоя блог, защото там откривам написано и споделено, всичко онова, което някога, някъде не съм успяла аз да направя :)
@ Блага ти си ми пример за ясно изразена гражданска позиция - кратко, точно и ясно правиш дисекция на проблемите в обществото!
@ Aria и momenti-momenti - вие сте невероятно поетични души ... показвате другия облик на заобикалящата ни свят :) Благодаря Ви!
@Aquawoman - ти си толкова нежна и чувствителна, че понякога се чудя ако реша да те гушна, дали няма да те счупя - като скъп порцелан си и искрено вярвам, че онези, които обичаш никога няма да позволят и прашинка да има върху теб, ще те ценят и ще те обичат :)

Lil каза...

Честит Рожден Ден фифкооооооооооууу :)
Проспах го в 00:00 ,ама важното е че не го проспивам сега!
Аз вече ти пожелах ,ама не ми пречи и тук!
Пожелавам ти от всичко по-много,да си обичана,весела,усмихната,радостна,ддейна...Голямааааа!
Нали си знаеш->Друга като тебе няма :)
Обичам те!
Цунки и гушки от мен и Васе :){}

Temenuzhka Petrova каза...

Скъпа моя племенничке, още веднъж и тук в блога искам да ти пожелая да си ми жива и здрава, много щастлива, следвай мечтите си и ги осъществявай!Пожелавам ти да разбереш как се чувства не само Една жена на 33, но и Една жена на 44:)>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> и Една жена на 99!Да си все така жизнерадостна и усмихната!Обичем те!

Neizi_ss каза...

@Лили .. друга като тебе няма ... Благодарна съм, че се намерихме с теб ...Бъдете щастливи с Васе - Обичам те!
@Како ... и аз те обичам, да даде живот и здраве и на теб да разбереш какво е една жена на 99 :)

Ирония Идиотова каза...

Еми ето! Толкова засрамена се чувствам,че не е истина. Пропуснала съм часа и датата! И тук честито. И да знаеш,че даже и на 34 години никак не е зле:)) Но ти имаш време до тогава:)На кака Иди сладураната!:))))Прегръщам те.

Neizi_ss каза...

@Ида не си пропуснала нищо :) Днес имам ден-ден :) Така че - никакво засрамване :)

и сме сами, и ни е страх да си признаем

... и ни се иска  да ни прегърне някой, някъде, някога ... ей, така ...мълчаливо в тишината ... ... и ударите на сърцето му да са мантрата, ...