четвъртък, 28 май 2009 г.

Седемте ми Аз-а!

Както е традиция в блогърския свят /брех и аз взех много да разбирам :)/ поемам щафетата от Aquawoman …да напиша седем неща, които най-ярко ще ме охарактеризират …
Супер трудно е оти аз съм срамотна и не обичам така да говоря за себе си … хи-хи кого заблуждавам – тия с моята професия ако са срамежливи – ша седят гладни :)

Та по същество :)

1. Обичлива и жизнерадостна


2. Прави добро, пък …после …к`вото доде!


3. Преценила съм себе си и най-мразим да ме подценяват – макар, че е за тяхна сметка :)

4. Семейството и приятелите ми – това са най-важните хора за мен! 

5. От 24 часа в денонощие можем да работим 25 :) мисля, че се справям със съчетаването на работа и семейство – поне засега никой не страда …или не смее да си признае :)

6. С часове мога да стоя и да не правя нищо – ако под нищо разбирате консумиране на сандвичи и салата, гледане на ТВ – ако и да дават безмозъчни сериали / но не и латиносапунки/, в това число лаф-моабет с дружки било на живо или в skype-то. Със същия успех мога се мотам из улиците … :) или сред природата

7. Агресивна съм – не цепя басма и за отрицателно време мога отперя десен или ляв прав на някой, който се опитва да ми образува нерви – не е за хвалене – но дойде ли ми в повечко – псувам така, щото и каруцар да ми завиди …но в офиса – това е позволено само в четвъртък :) Жена съм и не ми прилича, но и на тия дето ме провокират и на тях не им прилича така да се държат :) Аре да си имаме уважението :)


Така … сега … предавам на ... 

9 коментара:

Aquawoman каза...

Нези, много си приличаме по шеста точка :-)))
А по седма ме сцепи от смях :)

Neizi_ss каза...

Ади моля ... при полученото разцепление не е в моите компетенции да помогна - търсете С 200 или Лок тайт - или там к`вото беше :)Цунки :)

Владимир Кабрански каза...

Сега го закъсах:)Мразя да се оценявам сам:).

Христина Чопарова каза...

Я, че приятничка визия имало блогчето :)
Точка 7 кърти миФки и плочки :D
И тъй като имам и аз щафетка от Аквичка, обещавам, че ще се огледам под лупа мнооого ФнимателнУ, за да не ви послъжа ;)

Нейзи, съвсем нескромно се примъквам в списъка на последователите, ще знаеш ;)

Neizi_ss каза...

Добре дошла :) на теб Хриси :)
А на Владимир Иванов (krizt) - ще кажа - и аз тъй мразя, да прайя такиви рабути - ма нема само аз да се пържа :)пък и айде - не съм ви турила клупа на врата :) По желание е :)

Lil каза...

И аз ся к'во да напиша Фифкоуууу...протестирам!Та ний сме кат сиамски близначки..пууу...ама ще го измисли отворката ха-ха.
Цуфки сладка :)

Neizi_ss каза...

А нинам - аз съм малку и не разбирам :) Требе ми се обяснява повече :)

Lil каза...

Аааа,да не оправдавай се ти.Аз как те нахендрих:смея се с глас в момента :P

Temenuzhka Petrova каза...

А, мерси за щафетата!:) Ами сега??Малко ми е трудно и на мен в тази насока да се изцепвам в блога, хората чакат да видят какво творя, а аз напоследък кръстя ръце...И понеже те познавам най-добре от всички тук, смея да кажа,че си обективна, бравос!Не те хваля, 7-ма точка разрешена само в къщи!!!И у нас може:)

и сме сами, и ни е страх да си признаем

... и ни се иска  да ни прегърне някой, някъде, някога ... ей, така ...мълчаливо в тишината ... ... и ударите на сърцето му да са мантрата, ...