събота, 23 май 2009 г.

Искам и не искам ...!?

Винаги съм си мислела, че е най-лесно да отговоря на въпросите - Какво искам и Какво не искам??

Да, ама не! Всъщност се наложи доста време да помисля и пак да не съм сигурна в отговорите ... Лесно е да кажа искам супа топчета - избирайки един от трите асортимента в графа "супи" - пилешка и боб-чорба ... :)

Или в същия дух да кажа - не искам Мексиканска салата, защото в нея има царевица :)

/например/

Но ако чисто в житейски план - дълбокофилософски и дълбокомислено трябва да отговоря ...май не мога - или поне не мога да го направя едносрично!

Какво искам ... ако кажа, че искам да съм обичана - това означава, че не съм - ако кажа, че искам да съм щастлива - това означава, че не съм, ако кажа, че искам да съм слаба/в кг/ - това означава, че не съм :)

Тогава ...?! Аз съм обичана и обичаща, щастливо пухкава ...значи ... Трябва да помисля по въпроса какво нямам, за да реша какво искам ...

С неискането май ще е по-лесно ... Казвала съм го и друг път по други поводи ... Не искам да ме правят на по-проста, отколкото съм ...а повярвайте - имам доста реална преценка за себе си :)

И да върнем пак топката в полето на искането ... Всъщност да - знам какво искам, но е прекалено лично, за да го споделя ...въпреки, че казвам, че блогът ми е нещо като дневник на чувствата и мислите, на страстите и бесовете ми ... ще се въздържа :)

Но да ... Искам да ... /приятелите и близките, ще допълнят от мое име ... :)

Пожелайте ми го от сърце ...

А въпросите - Какво искам? и Какво не искам? - предавам на всички, които искат да им отговорят ... било под формата на коментар или в своя си блог ... или просто на стената с бележки, която се намира в ляво до сърцето :))))

За мозъчната атака благодаря на Маргарита и на Чуденка!

3 коментара:

Lil каза...

Ти май спиш вече или се чипкаш!Да ама мене сън не ме лови,щото нали си поспах доволно.
Аз знам какво искаш и то го пожелавам с цялото си сърце и душа!Вярвам и че скоро мечтата ти ще бъде реалност и ще си на 100% щастлива,което е моето пожелание и твоя съкровена мечта :)
Трябва да си щастлива иначе и с оня отгоре ще се скарам :)
Много те обичам и да знаеш не е важно какво искаш,а какво имаш :)
Цуфки и до сутрешното кафе :)

Temenuzhka Petrova каза...

Аз знам какво искаш и ти желая от цялото си сърце сбъдване на съкровената ти мечта!!!Много те обичам и понеже вече е и 24 май - Честит Празник!!!Цунки!

Neizi_ss каза...

Много знаете вие бе :) А що не спите по това време на денонощието ... :))))))))))
LiLi - с две ръце и две крачета съм сугласна с теби ...какво имаш е по-важно от това какво искаш :) Ако можеш да оцениш истински това, което е до теб и около теб ... тогава се променя и модела с искането :)

и сме сами, и ни е страх да си признаем

... и ни се иска  да ни прегърне някой, някъде, някога ... ей, така ...мълчаливо в тишината ... ... и ударите на сърцето му да са мантрата, ...