сряда, 13 май 2009 г.

Кунг-фу панда ...

Няма лъжа, няма измама - До преди малко гледах по ТВ-то анимационен филм - Кунг-фу панда - от тези модерните анимации с ефекти. Вярно никога няма стигне нивото на Том и Джери и на Флинстоун - те все пак са класика в жанра, но признавам отдавна не бях се забавлявала така.

Както споделих след филмчето с LiLi - почуствах се някак пречистена - невинни шаренийки, но с толкова дълбок смисъл и подтекст, че сякаш обръщаш нова страница в живота си ...

По детски леко истината за нещата от живота достига до съзнанието ти :)

В този случай извода бе, че няма нужда от специални съставки и че всичко се крие в силата на внушението.

Една кръгла и дебела панда /like me/ навлезе в дебрите на кунг-футо посредством хитрости - ако тренира ще яде - иначе ша седи гладна :) - хитро а?!

И така тя достигна до най-високото ниво на обучението си и получи свитъка с тайните, а той се оказа - празен - но тя разбра, че ако повярва в себе си и в това, което е научила ще победи лошия Тай-лун /едно на петна животно - дето не разбрах гепард ли беше или нещо от сорта/ - а да Пандата се казваше Поу ...и имаше баща паток, който готвеше страхотна супа от макарони с "тайна съставка" :) но всички си мислеха, че има някакъв специален сос :)

Замислих се и аз ...

Колко всъщност просто е устроен живота и как ние сами си го усложняваме ... и как ако успеем да се почувстваме уверени можем да направим чудеса.

Когато сме несигурни сами отваряме вратата на неприятностите ... 

Не може да не Ви е правило впечатление колко жени, които не могат да се похвалят с перфектна външност, но не се поддават на това - въртят мъжете на малкия си пръст ... а красавици с дълъг бедър и сладки муцунки се чудят що мъжете бягат от тях :)

няма повече да философствам ... извода е - майната им на това кой какво мисли и на това какво показва огледалото - важното е като се погледенете да се харесате и да си кажете - Аз мога, аз знам, аз ще успея!

Хип-хип-хип - аз съм Кунг-фу панда  - мислете му - ако ма идосате ша раздавам светкавици :) хихихи

4 коментара:

Анонимен каза...

Кунг фу Панда май беше едно анимационно еко-образователно филмче на WWF. Не знам това по тв какво е обаче. :-)

Христина

Neizi_ss каза...

ми даваха го по един от каналите :) анимация тип Ледена епоха :)))))- на Премиум дигитал

Lil каза...

Ха-ха Муце пак ме усмихваш :) Страшна панда е т'фа.Сладка като теб,а не дебела.Без такива да не се караме!
Да ,просто е -живееш и се радваш на това което си и което имаш.Без алчност,с много усмивка и вяра в себе си и най-близките.Научаваш се да обичаш и ставаш още по-добър и дори усмивката тии грее с един карат повече.
А ние сме тръгнали да ослужняваме всичко.Аре няма нужда :)
Усмихнат ден Фифче :)
Цуфки и смифки :)

september-silvia каза...

Нейзи кво става тук?Виждам и слушам готина музика и позитивно мислене,а ние с дългите бедра,можем да кажем,че всичко си зависи от личността,иначе ако разчита човек само на външноста до никъде няма да я докара- ако няма акъл,иначе мечтите и вярата са най-големия заряд в нашия живот baby!

и сме сами, и ни е страх да си признаем

... и ни се иска  да ни прегърне някой, някъде, някога ... ей, така ...мълчаливо в тишината ... ... и ударите на сърцето му да са мантрата, ...