неделя, 31 май 2009 г.

И още седем ….


LiLi ме натовари да продължа с фукнята … но вече ми е трудно да го направя и то не защото ми е трудно да говоря за себе си –в крайна сметка е ясно, че не иде реч за самохвалство, а за опит за самостоятелна и доколкото е възможно обективна преценка …трудно ша е - щото ме избива на веселба и губя сериозния тон - ша земат да се заблудят хората, че не мога да се произнасям правилно, точно и с необходимата тежест :) 
И без това като се замисля и с приятели да седнем на кафе или по на питие – все пак говорим и за себе си – не само за другите :) а който каже, че не обича да обсъжда и да клюкарства – няма да му повярвам – просто защото се поддаваме на инерцията и подсъзнателно се увличаме.
Друг въпрос, че има хора, на които това им вродено, генетично заложено и са професионалисти в областта си.

Каква съм аз ….?
• преди всичко човек като всички останали – колкото и хората да си мислят, че като си журналист – трошиш пари и топиш пръстчета в кацата с мед ….да, ама не – и аз плащам сметки, и аз в края на месеца се чудя как да свържа двата края – и аз плача, и аз се радвам, и аз домакинствам, готвя пера и чистя – и на онова място ходя сама – или с книжка за четене :)

• научена съм на две и двеста – всеки знае себе си –но от моята си камбанария ще кажа – не пожелавам нито на враговете, нито на приятелите си – да страдат …

• бачкатор съм – не ми е фикс идея да съм ръководител и лидер – но пък едва ли има някой, който да не се блазни и да не пърха с крилца, ако му се случи да оценят работата му и да му дадат малко власт – само искам дядо Боже да ме пази от самозабравяне, че боли падането от високо – ако и дупето да е дебело :)

• чувствителна съм – плача не само на филми, плача и на новинарски репортажи – особено ако са като от онзи ден за случая в Асеновград и пищящите деца …умиляват ме картинки от типа на срещнали се след 100 години …най-спокойно си рева обаче, когато остана саминка у дома …тогава си казвам на глас всичко от което ме боли

• тук ще ползвам подсказка от приятелите-блогъри – пия, пуша – но по мъже не ходя, освен по моя си :) – верно е, че съм жена – ма не ми пречи да ударя 1-2 водки с портокалов сок, джин+вермут и леден спрайт … миналото помни напиване с текила и коняк и с 63 градусова ракия разредена с вино :) – а после ела и ме виж – вървя по центъра на Шумен и пея – Бял мерцедес ме преследва в живота :) – на път за рейв-парти до гарата :)

• Аз съм си аз – единствена и неповторима – Незабравка, приятно ми е - не мой ме забравите, оти не мойете да ме запомните :)
И за да не остана по-назад от раздаващите награди :)
Ето и моите ....
Тази е за LiLi - за света, който откри пред мен, за животворните лъчи, които разпръсква с усмивката си, за красотата на думите и цветовете, за ... всичко онова, което е :)
А тази е за Теменужка, за Силви и за Aquawoman - вие заедно с LiLi поддържате позитивното ми мислене и ме карате да се усмихвам всеки ден!


четвъртък, 28 май 2009 г.

Дым сигарет с ментолом

Невероятно, но факт - открих в ютуб-ето клип на песен, която преди десет години въртях на стара аудиокасетка в радиото, където работех - кутийката бе почупена, а описанието на песните от албума на група Нэнси - оръфано от времето.
Обичах да я слушам ... Сигурна съм, че ще хареса на мнозина ...
Знаете как живота на човек минава като на лента, когато е поставен в трудна ситуация ...
Сега на лента преминаха годините, когато открих любовта си към радиото, слушателите и музиката :)



Седемте ми Аз-а!

Както е традиция в блогърския свят /брех и аз взех много да разбирам :)/ поемам щафетата от Aquawoman …да напиша седем неща, които най-ярко ще ме охарактеризират …
Супер трудно е оти аз съм срамотна и не обичам така да говоря за себе си … хи-хи кого заблуждавам – тия с моята професия ако са срамежливи – ша седят гладни :)

Та по същество :)

1. Обичлива и жизнерадостна


2. Прави добро, пък …после …к`вото доде!


3. Преценила съм себе си и най-мразим да ме подценяват – макар, че е за тяхна сметка :)

4. Семейството и приятелите ми – това са най-важните хора за мен! 

5. От 24 часа в денонощие можем да работим 25 :) мисля, че се справям със съчетаването на работа и семейство – поне засега никой не страда …или не смее да си признае :)

6. С часове мога да стоя и да не правя нищо – ако под нищо разбирате консумиране на сандвичи и салата, гледане на ТВ – ако и да дават безмозъчни сериали / но не и латиносапунки/, в това число лаф-моабет с дружки било на живо или в skype-то. Със същия успех мога се мотам из улиците … :) или сред природата

7. Агресивна съм – не цепя басма и за отрицателно време мога отперя десен или ляв прав на някой, който се опитва да ми образува нерви – не е за хвалене – но дойде ли ми в повечко – псувам така, щото и каруцар да ми завиди …но в офиса – това е позволено само в четвъртък :) Жена съм и не ми прилича, но и на тия дето ме провокират и на тях не им прилича така да се държат :) Аре да си имаме уважението :)


Така … сега … предавам на ... 

сряда, 27 май 2009 г.

Какво трябва да направя преди да стигна 40?!?


Това нормален въпрос ли е питам аз ... но бе един от онези смахнати тестове, които публикуват във "Фейсбук" и за които не веднъж съм споделяла ... Резултатът от този обаче направо ме уби ...

Нe съм и подозирала, че най-смисленото нещо, което трябва да направя преди да стана на 40 е да се снимам за ПЛЕЙБОЙ ...

Нито ще станеш по-млад, нито по-красив, нито по секси :))))))))) сега е момента да запечаташ себе си върху корицата на това списание ... за да можеш с гордост да казваш на внуците " ееехххх .... това бях аз като млад/а"

Нe са добре хората - как изобщо може да им дойде наум като вариант ... Замислих се обаче и се сетих за страхотния филм с Джак Никълсън и Морган Фрийман - великолепни актьори... "Ритни камбаната с финес" ...за онези, които не са го гледали - Никълсън е сърдит богат старчок, който обаче се запознава с Фрийман и тръгват да изпълнява нещо като списък на живота ... да изкачи връх в Хималаите и т.н. ...вече ми се губят подробностите ... всичко обаче бе подчинено на това, да се промени, да стане по-добър и да поправи допуснатите в живота си грешки.

Мисля си за това дали принципно има смисъл всеки от нас да си прави такъв списък със забележими действия и постижения - които едва ли доставят удоволствие на всеки - като например - да спиш с проститутка, да нарушиш реда и да пренощуваш в ареста ... май само простотии ми идват наум като примери...

Дебелите книги казват, че човек в живота си трябва да посади дърво, да построи къща и да отгледа дете ... и това до една определена възраст, щото като се мине границата всеки напън може до доведе до летален изход ...

Но защо някой трябва да определя стереотипа ни на живот - аз може да искам в живота си да оставя за спомен добре написани статии, хубави моменти с приятели ... и други подобни.

Но да се снимам в ПЛЕЙБОЙ - не ми е било мечта и едва ли някога ще бъде - може би, защото по рожедение не разполагам с физически данни за това ...знае ли човек ?!

Нe знам какво искам да оставя след себе си и какво искам да направя докато навърша 40, 50 и т.н. години, но знам какво не искам - Не искам да има разочаровани от мен било в личния или професионалния живот ... Не искам близките и обичните ми хора да страдат заради мен ... Не искам да ме боли, не искам да съм тъжна, не искам да загубя любовта си ...

И си мисля, че ако не допусна такива моменти в живота си, то тогава всичко останало, което правя, и което ще ми се случи ще има смисъл и ще остане за поколенията ...

Нарцистично или егоистично може би ще прозвучи, но не искам да съм поредното есенно листо, което ще се откъсне от клоните и ще се зарее в пространството носено от вятъра ... отивайки не знайно къде ...

Искам в албумите на семейната ни история да остане спомен за това, което съм била ...!

понеделник, 25 май 2009 г.

Слънчо днес празнува!

Пораства момчето и се опитва да ме стигне на годинки ... :) 

А сега и поздравче за празника :)

неделя, 24 май 2009 г.

Честит Празник, българи!!!

24 май ... Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост

Празник на празниците ... вярно е, че в календара ни има дати, които трудно могат да бъдат номерирани като по-по-най- ...но е вярно и друго, че няма друга държава в света, която да може да се похвали с такава героична история ...

Ден ако не за празник, то поне за гордост, че и ний сме дали нещо на света ...

Ден, в който ми се иска всички пищеши на фонетичен български или на латиница да се засрамят.

Няма да се впускам в обяснения колко красив, цветист и богат е езикът ни, колко красиви са буквите ни, как звучен е, когато искаш да разкажеш за родината си, за семейството си, за любимите хора ...!

Честит празник - Обичайте българския език!

събота, 23 май 2009 г.

Искам и не искам ...!?

Винаги съм си мислела, че е най-лесно да отговоря на въпросите - Какво искам и Какво не искам??

Да, ама не! Всъщност се наложи доста време да помисля и пак да не съм сигурна в отговорите ... Лесно е да кажа искам супа топчета - избирайки един от трите асортимента в графа "супи" - пилешка и боб-чорба ... :)

Или в същия дух да кажа - не искам Мексиканска салата, защото в нея има царевица :)

/например/

Но ако чисто в житейски план - дълбокофилософски и дълбокомислено трябва да отговоря ...май не мога - или поне не мога да го направя едносрично!

Какво искам ... ако кажа, че искам да съм обичана - това означава, че не съм - ако кажа, че искам да съм щастлива - това означава, че не съм, ако кажа, че искам да съм слаба/в кг/ - това означава, че не съм :)

Тогава ...?! Аз съм обичана и обичаща, щастливо пухкава ...значи ... Трябва да помисля по въпроса какво нямам, за да реша какво искам ...

С неискането май ще е по-лесно ... Казвала съм го и друг път по други поводи ... Не искам да ме правят на по-проста, отколкото съм ...а повярвайте - имам доста реална преценка за себе си :)

И да върнем пак топката в полето на искането ... Всъщност да - знам какво искам, но е прекалено лично, за да го споделя ...въпреки, че казвам, че блогът ми е нещо като дневник на чувствата и мислите, на страстите и бесовете ми ... ще се въздържа :)

Но да ... Искам да ... /приятелите и близките, ще допълнят от мое име ... :)

Пожелайте ми го от сърце ...

А въпросите - Какво искам? и Какво не искам? - предавам на всички, които искат да им отговорят ... било под формата на коментар или в своя си блог ... или просто на стената с бележки, която се намира в ляво до сърцето :))))

За мозъчната атака благодаря на Маргарита и на Чуденка!

сряда, 20 май 2009 г.

Предай нататък :)

Ако вече сте забелязали стремя се да не изоставам от компанията  :) 

И аз ще дам наградка за приятелство на онези, които правят деня ми по-хубав и присъствието ми във виртуалното пространство по осмислено :)

Когато сутрин стана и отида на работа, и си направя кафе първата ми работа с пускането на компютъра е не само да видя какви са новините,

и какво се е случило по света и у нас, а и да кажа Добро утро и Здравей!

и така ..моята наградка

ще е за:

LiLi

Temenuzhka

Силвия

и 

Aquawoman

Както и за всички знайни и незнайни приятели,

които са оценили какъв човек съм :)

Благодаря, че Ви има!

вторник, 19 май 2009 г.

Наслука :)

Ровейки се из архивите попаднах на тази снимка, която правих преди 2-3 години ...вече не помня точно кога ...но къде -  се вижда :)

на брега на Дунав край парка в нашия град. 

Харесвам я и реших да споделя усещането с всички свои приятели!

понеделник, 18 май 2009 г.

Черно-бяло фото - тук таме цвят :)

Присъединявам се към акцията на LiLi, по идея на Бубка :)  за връщане към детството :)
Надявам се, че следващите кадри ще предизвикат само настроение и усмивки!

сряда, 13 май 2009 г.

Кунг-фу панда ...

Няма лъжа, няма измама - До преди малко гледах по ТВ-то анимационен филм - Кунг-фу панда - от тези модерните анимации с ефекти. Вярно никога няма стигне нивото на Том и Джери и на Флинстоун - те все пак са класика в жанра, но признавам отдавна не бях се забавлявала така.

Както споделих след филмчето с LiLi - почуствах се някак пречистена - невинни шаренийки, но с толкова дълбок смисъл и подтекст, че сякаш обръщаш нова страница в живота си ...

По детски леко истината за нещата от живота достига до съзнанието ти :)

В този случай извода бе, че няма нужда от специални съставки и че всичко се крие в силата на внушението.

Една кръгла и дебела панда /like me/ навлезе в дебрите на кунг-футо посредством хитрости - ако тренира ще яде - иначе ша седи гладна :) - хитро а?!

И така тя достигна до най-високото ниво на обучението си и получи свитъка с тайните, а той се оказа - празен - но тя разбра, че ако повярва в себе си и в това, което е научила ще победи лошия Тай-лун /едно на петна животно - дето не разбрах гепард ли беше или нещо от сорта/ - а да Пандата се казваше Поу ...и имаше баща паток, който готвеше страхотна супа от макарони с "тайна съставка" :) но всички си мислеха, че има някакъв специален сос :)

Замислих се и аз ...

Колко всъщност просто е устроен живота и как ние сами си го усложняваме ... и как ако успеем да се почувстваме уверени можем да направим чудеса.

Когато сме несигурни сами отваряме вратата на неприятностите ... 

Не може да не Ви е правило впечатление колко жени, които не могат да се похвалят с перфектна външност, но не се поддават на това - въртят мъжете на малкия си пръст ... а красавици с дълъг бедър и сладки муцунки се чудят що мъжете бягат от тях :)

няма повече да философствам ... извода е - майната им на това кой какво мисли и на това какво показва огледалото - важното е като се погледенете да се харесате и да си кажете - Аз мога, аз знам, аз ще успея!

Хип-хип-хип - аз съм Кунг-фу панда  - мислете му - ако ма идосате ша раздавам светкавици :) хихихи

вторник, 12 май 2009 г.

Делнични "умнотии"


Аре, да се впиша и аз в пейзажа ... някой ги върти вече хаоса на предстоящите евроизбори, други пък хич и не се вълнуват, кои ще са онези дето ша са позиционират у Брюксел и уж ша са грижат за нашата интеграция към евронормите ...

Абе защо всичко в ежедневието ни се върти около евро... - евро в пари, евроизисквания, евроцели, евродепутати, еврокомисии - Този така казал, оня така поръчал, третия нам к`во си проверил и установил ...И аз проверявам, но не константирам - както казва един приятел,  нищо освен сметки за ток и вода, дълги касови бележки от магазина и празен портофел ...

А на бас, че и у вас е така ?!

Майната им на с`тинките дето дрънкат със семки и бонбонки у джоба ...

Важното е да ни е кеф на душата ... да са разбираме с половинката у дома, с колегите в офиса, с приятелите, със семейството ..., а другото ще се нареди ... дето казва един познат - Здраве да е, пък каквото остане - от магазина :)

Страхотно е в уикенда да се разходиш сред природата и да се заредиш с емоции, дето да ти държат влага до следващите събота и неделя ...

Вече усещам, че почвам да изкрейзвам ... и с нетърпение чакам да дойде отпуската, че да се отдалеча поне за две седмици от всичко, което ме заобикаля и докарва до лудост ...

Искам да съм далеч от взимащите се насериозно, далеч от тщеславието и от простотията ... някой сигурно ще попита кой ме излъгал, че съм умна ... нямам такива претенции ...но най-мразим да ме правят на по-проста отколкото съм :)

Размисли, които трябва да се причислят към онази вечна питанка за яйцето и кокошката ...

Толкова съм уморена, че се чувствам изпразнена от съдържание .... и се чудя сама на себе си ... що изпитвам вина, че не мога да напиша нищо умно в блога си, така както правят останалите - и си отговарям  - що съм тръгнала да се затормозявам - та нали блога го направих, за да ми кеф на душата -  да  е нещо средно между изповедник, дневник с лични мисли и състояния и в същото време с лек уклон към стрийптиза - демек разголването на душата - щото аз си споделям, а разни хора четат - е нека четат, щом им доставя удоволствие ...

На мен ми е приятно  ... явно ако се бях родила с крака до сливиците и мерки от типа 90-60-90 сигур щех да съм некъде по пилоните :) Божке ... к`ви ги говоря - но знае ли човек, накъде би го отнесло течението ...

Ей ме на - седя на компа - пардон на стол пред бюрото и щракам по клавиатурата ... пушвам си цигарка / пак щели да им дигат цените ... дали да не накарам мойто мъж от село да ми донесе малко тютюн, да ми го накълца и с вестниците дето остават у нас да си свивам цигаретки :)/ .... та пушвам си, пийвам от йовтината кока-кола дето я купихме снощи от БИЛА и се наслаждавам на тишината и спокойствието ...това малко относително, щото мойто Слънце зяпа ТВ - дават бокс, чете книга в хоризонтално положение и помежду обръщането на страниците гали котката Пена, която мърка досами ухото му ...ей на т`ва му викам идилия - само дето трудно мога направя връзката между тия двамата дето се млатят на ринга и тухлата дето чете ..., но негова си работа - не му се бъркам :)

Не, че и аз не се опитвам да гоня Наполеон - пиша тия щуротии, правя тъпи тестове във ФЕЙСБУКА и ...откривам себе си :) отговаряйки на въпроса - Коя подправка съм?

 Чубрица

Чубрицата е традиционна българска подправка със силен, приятен аромат и леко парещ, тръпчив вкус. Ти си с гореща, балканска кръв, прям/а и дързък/ка. Понякога импулсивността и смелостта ти достигат до агресивност.

Май ще спя спокойно тази нощ ...! Едва ли има по-точно описание на натюрела ми!

И ако някой може да ми каже как от евроизборите

и делничните идиотщини стигнах до тук ша му река Евала!

Ще сънувам мечтите си, защото от болни мозъци дето ме зомбират през деня не ми остава време да мечтая ... А присъствието им в сънищата ми е строго забранено - табелките ограничаващи достъпа на ВЪШНИ лица са повече от три / толкова са в офиса/ и съм пуснала ток по оградата / в съзнанието ми де/ - не съм чак толкова излудяла ... а ако тази дума я няма в бг речника - готова съм да го ъпдейтвам ...!

Тъпотията свършва тук - умните мисли са за онези, на които им се отдава ....!

сряда, 6 май 2009 г.

6 май - Гергьовден

Честит Гергьовден и честит имен ден на всички с това име.
Да сте живи и здрави късмета да ви следва навсякъде!

Св. Георги е от малкото светци, почитан и славен както от християни, така и от мюсюлмани.
Празникът се чества като Ден на храбростта
и празник на Българската армия.
 


неделя, 3 май 2009 г.

Хаотични безсъници ...!

Така се получава, като пия кафе в късния следобед - цяла нощ не ме хваща сън ... и хиляди мисли се главоблъскат в съзнанието ми ...

Естествено резултатът е хаос от безсъници и във въображението, и творчеството - ако изобщо може да бъде наречено по този начин ...

На мен обаче шаренийката ми носи настроение - ако и да няма форма и съдържание - :)

Винаги се заричам да не правя тази грешка с кафето - но ... се случва да и пропусна какво ме съветва трезвата мисъл ... Добро утро, на онези, които ще се събудят сега и Добър ден - на останалите, които ще сторят това по-късно ...!

събота, 2 май 2009 г.

Дъжд се сипе на парцали

Страхотно време се очерта за почивните дни - по график се редуват слънце и дъжд - хем да не се преуморим от разходки, хем  да не свикваме с търкалянето под юргана :) и да развалим трудовата дисциплина ...че после трудно се наваксва :)

петък, 1 май 2009 г.

Прегръдка

Лудостта на дните ни ...

... Или познаваме ли се ...?!
Пробуждане, кафеварка, проверка на мейла, баня, гардероб, звън на ключове, тротоари, кръстовища, офис …лудница ….залез, тротоари, бипипкащи автомобили, магазин, хляб, кухня, вечеря, ТВ – РС – което е свободно :)
Ами горе долу, май това е графиката на ежедневието ни …
Пълнежът обаче е строго индивидуален …
…Споко нема Ви говора за мъже и за либоф :)

Или може би съвсем мъничко :)

Та ако моичкия още е не е разБрал … след поредица то тестове установих, че съм била , ама много, много добра любовница … демек у кревату без забележки . мола, мола ….

Помните, че като порасна ще стана бездомен алкохолик – в подкрепа на твърдението установих, че отговорът на въпросът - Какъв алкохол сте? е : - Водка
Имате лоши спомени от голяяямо напиване именно с ВОДКА,но никога няма да спирате да консумирате. Създадени сте един за друг !

Нямат почивка тия хора – е мое ли ся да се опитват зорлем да ма напраят пияница

Коя известна пияна личност си? - Ти си пияната Бритни... Обичаш да си пийваш стига в края на вечерта да има кой да те подпре на път за вкъщи. Внимавай - не е късно да станеш за смях дори по тротоарите...


 Я да си гледат работата ... при мен няма такив аположения - пия, пия - ма си знам мярката :) докато припадна :) това в кръга на шегата - който е сядал с мен на маса - знае за какво иде реч:) Пък Бритни -да отива да пее и да не се ослушва :) Пък аз ша ходя на уроци по кючеци щото съм била средна работа – ша имат да взимат …ма не подбирам – дай ми музика и денся – нема значка каква ша е тя :)

Не съм пияната Бритни – аз съм Калинка с прякор Хрътка …едното било ми мязало, другото ми било най-подходящия прякор – а открийте разликите …!

Кое животно прилича на теб? - Калинче
Понякога сте стеснителни, но обичате да се запознавате с нови хора. Харесвате много природата и обичате да си похапвате. Носите нови дрехи и обичате да споделяте красотата с другите.

Кой е най-подходящия ти прякор? - Хрътката
Ти си умен и проницателен. Вреш си носа на много места, но предпазливо! Приятел си на добрите и хапеш лошите. Разузнавател си и добър познавач на красивото в живота. Надушваш винаги правилно почвата и затова успяваш с кучешки хъс в живота.Браво!

Тъй съвсем в противовес на казаното - помня миналото и не просто съм била слушала в часовете по история, ма съм и чувала :) но иначе интелигентността ми била доста над средната, а аз си мислех, че съм далечна роднина на Айнщайн …


WHAT'S YOUR NAME MEANING? - oooh what an interesting name!!
your name's got a deep meaning and reveals an hypnotic personality!


Е след като прочетеш всичко това, как да не се надуеш като пуяк-пуйка – както дойде!


Кой е твоят елемент - Вода
Ти си страшно любознателна личност, която се доверява на интуицията си.В повечето случаи се оказваш прав/а, ето защо се обръщат към теб за съвет.Проблемът е че ставаш жертва на настроенията си, които се сменят по няколко пъти на ден.Много добър начин да се справиш с това е, като се потопиш в музиката, която е запазеният ти знак.

Нема тайни – всичко ти вадят на показ … 

Теста за политическата ми ориентация пък даде следните резултати - Вие сте с дясна и консервативна политическа ориентация
Имате идентични или сходни политически възгледи,като:Джордж Буш,Роналд Рейган,Джон Маккейн(САЩ);Ариел Шарон (Израел);Ян Смутс ,Питър Бота (ЮАР)

Тц! Тц!Тц! -я последния да затвори вратата!
Да затвори – ма внимавайте как ще я отворя …

"Кой диктатор си?" - Садам Хюсеин. 

Властта ти доставя удоволствие. обичаш всички да ти се подчиняват. За теб враг е собственият ти народ. Военнолюбив, егоцентричен, властолюбив готов си да изправиш целият свят на нокти само да е твоето. ..тън – мън няма …фнимавайте в картинката 


Ма малии ..от градско чедо - отидох снаха на село и виж сега резултата :)

Що за селяндур си? - Културен селянин
Буташ каручката, доиш си кравичката и помагаш на бай Койчо от съседната къщурка да си сменя крушките в стаите, че вече от артрита не може да се качва по столове. От село си, но си образец за всички разлигавени граждани.


КАКЪВ ПРЕДМЕТ СИ ? - СУШИЛНИК
обичаш дрешки, лъскав/а си но често ти се чупят краката като ти е натоварено 

е само това не съм била :)

Коя попфолкаджийка си!? - Мая
Видя те той и каза: "Магапас!". Не си жена за един мъж, нека знае се веднъж! Нежна струна, но и купонджийка. Ти си просто... късметлийка! 

Бива - можеше и да е по-зле!

Знам и за футбола много, и съм яко хлътнала, и съм блуза – демек гальовна и мила …освен историята поназнайвам отлично и географията … 100% открит човек
без задръжки показвам пред хората истинската си същност и се токривам на 100%. Но да внимавам …..защото понякога това може да ми изиграе лоша шега …тъй е ---от добрините си патя аз  :)

Най-голямо бе удовлетворението ми, когато и теста позна, че правилно съм си избрала професията 

Перфектният избор! - Браво! Малко хора могат да се похвалят с твоя резултат! Можеш да си отдъхнеш и да продължаваш да дерзаеш в професионалното поприще! За теб професията ти е не просто работа, а и удоволствие и начин на живот!
А така да исках да съм кучка, а не добро момиче … Сладка, позитивна и лъчезарна. Ти си приятна компания за всеки. Приятелите те обичат, а враговете не знаят как да те изкарат извън релси. Веднъж усетила негативно отношение се дистанцираш. Понякога обаче най- близките ти забиват нож в гърба. Боли те, но винаги имаш сили да продължиш. Оптимист си, но все пак опитай да бъдеш малко зла..;)


Живея в настоящето, интересна съм и се различавам от тълпата и най-важното и да остана без работа, нема умра гладна – другата най-подходяща професия за мен била – да стана комедиант в кабаре :)


и сме сами, и ни е страх да си признаем

... и ни се иска  да ни прегърне някой, някъде, някога ... ей, така ...мълчаливо в тишината ... ... и ударите на сърцето му да са мантрата, ...