Лудите, лудите - те да са живи!

Как ли са живели баба и дядо без интернет?
Аз самата трудно преживявам, ако ми се наложи за ден, да не говоря за повече да се отделя от устройството за комуникация, придобиване на знания и развлечение. Стигнала съм до извода, че имам зависимост, но не знам да са открили. Общо взето най-дългия период, в който съм далеч от компютъра е през лятото, когато отида на море.
Тогава интернет залите и другите такива местенца са табу за семейството.

Не стига това, ами стигнахме до там интернет да ми казва каква съм била в миналия си живот, каква ще стана като порасна – щото аз съм малка :). Какво питие съм …какъв човек и т.н.

Ми да …разни тестове във „Фейсбука” определят докъде ми стига общата култура – а именно – че много съм била знаела.
Ми ние те това го знаеме бре!

Пет ме късат на листовки и не мога стигна до изпит по кормуване – то щото немам време за учене …ама компутъра казва:
«Браво караш явно доста добре
Личи си че познаваш автомобила добре и че имаш най малко личен който караш всеки ден из пътищата.Ти си перфектния шофьор който винаги пази другите и спазва стриктно правилника. Давай все така и служи за пример на останалите.”

Хи –хи –хи – ако може тия от Автомобилната инспекция и от КАТ да го прочетат – подозирам как веднага ша ми спретнат тържествена церемония по връчване на свидетелството за управление на МПС.

Падна ми шапката като прочетох въпроса- Курвентия ли сте? – МА тия ора срама нямат ли бре. Ама викам чекай да са пробвам и тук – току виж открия у себе си неподозирани заложби – и да …имала съм била потенциал за курвентия, ама имала съм и Батко, който ми пречел да го разгърна- потенциала де. 

Виж – със заводолство открих,че съм била душата на компанията, че винаги съм оригинална и искрено съм се забавлявала и че всички много ме обичали и не можели без мен – Алоу – тя ХАмериката открита отдавна!

А дали съм кифла или кроасан?! – те това е въпрос само за LiLi :)))))))
Отговорът: Умна жена - Те такова животно нема! Вие сте уникален екземпляр! Но не мислите ли, че развивате лека шизофрения. Трудно е да си хем жена, хем мъж!

Е ся кажете ми как да не е доволен човек,че Джон Атанасов измислил това чудо на техниката. 
В миналия си живот пък съм била балерина ...можете ли да повярвате  - я се опитайда си ме представите на палци - може пък да съм прародителка на Мая Плисецкая - например :)))
И да била съм Кокиче - Мила и чувствителна принцеса по душа
Красива като кокиченце в ранна пролетна утрин. Побъркваш мъжете около теб с мълчанието си. Трудно допускаш някой до себе си, въпреки че мечтаеш за това да намериш този който от една дума ще те разбере. Няма такива хора бе момиче. Ти си чудесна, но трябва да се пребориш със страха си.

Не съм КОКИЧЕ – НЕЗАБРАВКА СЪМ – те не могат ли да прочетат как се казвам.
А дали съм принцеса – да сте чули принцеса да чисти, пере, готви, простира, а да - и ходи на работа :) Пък и съм си намерила векинта чиляка. 

Класика в жанра – ако и да не можем да се разберем кокиче ли съм или не – следващия тест казва, че съм Scotch - You like cocktail parties where you discuss politics, work, and sports.

Някой да има нещо против едно питие???!

"Tест за креативност и още нещо?" - Задоволително ниво на креативност, но има върху какво още да работиш.. Твоята фантазия работи безотказно, но трябва да бъде развита. Имаш честта да станеш член на група CREATIVE и видиш как мислят другите.

Тук работата горе – доле бива. 

Що за човек си? - Търпелив и естествен. Стъпил си здраво на земята и имаш своите принципи. Постигаш целите си с търпение и дипломатичност. За пилеене на чувства не намираш време. Верността и приятелството за теб са най-важни. На другите правиш впечатление такъв, какъвто си - естествен и симпатичен.

На ви обаче черешката на сладоледа 
Какъв ще станете като пораснете? - Бездомен Алкохолик! Ужааас , само алкохола Ви влече ва, но в това няма нищо лошо все пак вие сте една искрена личност на която НИЩО ЧОВЕШКО НЕ Е ЧУЖДО!! НАЗДРАВЕ!

Е ако мама знаеше какво ша стани от мени – щеше да ма пази повече като малка да не си блъскам тиквата проста у земята от инат. :))))))3 коментара:

Lili каза...

Ха-ха кой ги е мислил тези простотии бе Фифкоооо!Ще сме сцепиш от смях както и с предната порция резултати от тези смахнати тестове.Относно тестените изделия-вече съм те определила дееее,не помниш ли.Поничка с шоколад!
Цунки и нека сме луди-съгласна съм!Скоч не пия ,ама по една биричка ще лепнем :)
Благодаря за усмивките от прочетеното :)

Aquawoman каза...

:)))))))))))
Ще ме уморите ...

Antivirus каза...

Хахаха, голяма лудница е тази статия....дано все така да виждам тук подобни четива. Успешно блогване и още веднъж - успехи в бъдеще.