Мамка му и манталитет...

Роден си провинцията, отраснал си в провинцията, учил си в провинцията ... е няма как да нямаш провинциално мислене ...и какво толкова лошо има в това, по дяволите?!
Дори съм на път да го обявя публично, да искам и орден за храброст и гордост ... Ми то като гледам малцина ще сме тези, които си признаваме за наличието на т.нар. селски манталитет ..всички други станаха европейци, парадират, че са част от гражданското общество имат собствено мнение по глобални въпроси, което обаче съмнително отстояват в социалните мрежи .../най-вече/ ...
Е ... селяните останахме тук ...гражданите пренаселиха голямото село ...

5 коментара:

tcvetelinka каза...

аа аз се гордея, че съм от село, расла съм на свобода, за нея сегяа някои плащат луди пари да видят какво е да се спи в сеното под звездите...напълно те подкрепям...

Dani каза...

Манталитетът за мен няма връзка с мястото на раждане :)
И е глупаво в XXI век някой да се бие в гърдите къде е роден /със сребърна лъжичка в устата/
Защото може цял живот да е със "селски" манаталитет!

Neizi_ss каза...

те гражданята дето най-се бият у гърдите тия работи не ги разбират :)

Neizi_ss каза...

е аз по рождение съм си гражданче, ма то у провинцията ...сите сме от село :), но не това е проблема ...бяс ме хваща като почне някой да ми навира в очите к`в ми бил манталитета .../на фона на неговия :)

Lili каза...

А на мен ми се иска да имам село!Селото е друго ..мисленето е друго, хубаво, човешко , нашенско.Има хора!!!Аман от граждани!