Мусака с тиквички
Покривате дъното на тава с тиквички на шайбички :).
Приготвяте плънка от кайма, лук и пакет замразени зеленчуци, които задушавате в тиган :) и покривате отново с тиквички ...
Печете и правите полив като за традиционна мусака ... Нищо особено на пръв поглед ...но пък става бързо и е вкусно!
От месец вече у дома сме се превърнали в унищожители на тиквички. Експериментираме всякакви варианти. Най-лесния е е нарязвате две тиквички, поръсвате с олио, сол и водичка ... по желание чесън и копър и хоп ..във фурната. Като се позапекат правите полив с яйца и сирене, яйца и мляко или само яйца :) Консумира се студено!
Да ви е сладко :)!
1 коментар:
Мерси за идеята:)ще бъде изпробвана:)
Публикуване на коментар