понеделник, 13 юли 2009 г.

Радости 6 +



Тенкю на Аквичка за това, че не ме забравя :) … поемам щафетата с най-големо удоволствие.

Шест дребни неща, които ме радват …

кафето и цигарата …рано сутрин …са на първо място във всички списъци :)
да слушам музика, докато работя – зависи от настроението и от работата де …обичам да слушам Ищар или радио1 – класическите хитове …
можи и да ми са смейте – но съм на ръба на оргазма, когато ползвам тампончета за уши…някои им викат клечки – на който както му е угодно – хихихи
има много компютърни игри – но мога с часове да изкарам целейки шарените топчета на ZUMA-та
обичам да пия водааааааааааааа . няма лъжа, няма измама …….нищо по-сладко няма от силистренска оригинална с варовик :)
мда ….я да видим к`во още можи да ме радва ….а --- сетих се …супер ми е вечер като си легна – да оставя мивката празна и кухнята спретната …че на другия ден като се върна от работа – най-мразим да имам да чистя :)

Сигур можи да продължа в тоя дух – но стига толкоз …да остане нещо и за другите 


5 коментара:

Aria каза...

зумата и на мене е любима :-)

водата също, моля пишИ къде мога да намеря силистренска варовикова!

Neizi_ss каза...

:) на чушмата у кухнето :) - задължително условие обаче адресната ти регистрация да ти е на кабарчето на географската карта на Бг :)

Aquawoman каза...

Как да те забрави човек, като си толкова слънчева :) И забелязах, че ми носиш късмет - на всички места в мрежата, в които съм най-влюбена - блогосферата, а сега и във Фейсбук, ти си първият ми последовател :)
И аз бях луда по Зума едно време, но сто пъти я изиграх и ми омръзна. Сваляла съм и подобни на нея, но тя си остана най-добрата.
Респект към шеста точка! :)

Neizi_ss каза...

От 4-5 години превъртам ЗУМА-та ... ма още ми е кефско да си цъкам с мишката ...а за носенето на късмет :) Поклон до земи душицо :) Цунки по бузките :)

Ирония Идиотова каза...

Оооо, Нейзи!! Зума-та е просто бегло подобе на Luxor. От него идва и варианта. Дръпни най-първата версия на Luxor, или (ако искаш )на скайпето утре ще ти дам линка/файла и тогава ще си говорим за зарибявка:)))

и сме сами, и ни е страх да си признаем

... и ни се иска  да ни прегърне някой, някъде, някога ... ей, така ...мълчаливо в тишината ... ... и ударите на сърцето му да са мантрата, ...