Коледа идва!

тън-мън няма ... Коледата идва ...и как разбрах ли?! ...много просто - Кока-кола стартираха празничната си реклама ...с послание за доброта и сърдечност ...а именно - Нека направим някого щастлив ... не Ви ли звучи като онова, което наскоро споделих в социалната мрежа - Прави случайни добрини и безсмислено красиви неща ... ...не съм го измислила аз, но който и да го е направил ще го черпя бира ...
преди дни позната попита не е ли рано за коледна украса - щом ти е минало през ума, значи не е ...казвам аз ...щом и аз почнах да се заглеждам в магазините по разни дрънкулки и елхови клонки, значи празниците идват с тиха стъпка, само дето все още не мирише на студ и на сняг, но не е късно ... има време и за това.

от много време се чудя и мая ... като как да го направя ... не съм го измислила още, но вярвам в себе си ... чудя се и се мая, защото изпитвам неистов глад да пиша ...и усещам как си разпилявам мислите в ФБ - споделените мисли се разпръскват със скоростта на светлината ... изчезват яко дим ...и остава само леко горчивия вкус на в устата, че си казал нещо, че си прочел нещо ..ама какво бешало то???

искам и да чета другите блогъри - онези, които четях преди години ..малеее ..всичко започна преди шест лета ...и беше забавно, и беше интересно - защото ние го правехме ... тропам с краче, щото искам пак, искам още ..

лягам си ... днес беше специална дата за семейството ми ...може би и за това си я избрах, за да споделя откритието си, че КОЛЕДАТА ИДЕЕЕЕЕ! ... с дъх на канела, печени ябълки и ром :)

Няма коментари: