понеделник, 17 май 2010 г.

Да откриеш себе си в чужд образ ...

Да откриеш себе си в чужд образ ... Аз го направих преди има-няма година и половина. Открих онова, което харесвам, което мразя, което обичам и което ме прави щастлива - в НЕЯ ... Надпреварвахме се в скайп, в блогпространството и по телефона ... да споделяме ежедневието си, миналото си и мечтите за бъдещето. 
Радвахме се на успехите си, проронвахме сълза за неудачите ...И така ...до миналото лято ...когато на живо събрахме рубенсовите си форми :) Запознахме се очи в очи, запознахме един с друг и мъжете на нашия живот ... ТЕ - нямаха кой знае какъв избор :) харесаха с, но по-важното е, че приеха нашето приятелство, като неизменна част от ежедневието ти.
Съдбата има пръст в това. Житейският ми опит ме е научил, че няма нищо случайно.
Не е случайно, че днес познавам едно слънчево момиче, което макар и далеч от мен, всеки ден ми дава кураж и ме подкрепя. Някак различно е приятелството с нея от това, което имам в родния си град. 
Честит Рожден Ден , приятелко :)! Каквото исках аз ти пожелах! 

На себе си Пожелавам да ценим приятелството си!

3 коментара:

Lil каза...

Няма по-ценно от истинските приятели :) Радвам се ,и аз и душичката ми,че споделяме именно с теб :) Голяма си!И такава да бъдеш еййй!
Обичам те много и винаги ще съм до теб!
Приятелко!!!!!
Целувам те и те гушкам!

ruma каза...

Wonderful landscape!!
Thank you.

ruma

silvia tencheva каза...

НЯМА НИЩО ПО-ЦЕННО ОТ ПРИЯТЕЛСТВОТО НА ТОЗИ СВЯТ,ПРОСТО Е СТРАХОТНО ИНАЧЕ НА ЛИЛИ И ПОЖЕЛАХ КАКВОТО ТРЯБВА,НЕЙЗИ ТОВА С РУБЕНСОВИТЕ ФОРМИ МНОГО МИ ХАРЕСА:),ЦЕЛУВКИ СКЪПА:))))

и сме сами, и ни е страх да си признаем

... и ни се иска  да ни прегърне някой, някъде, някога ... ей, така ...мълчаливо в тишината ... ... и ударите на сърцето му да са мантрата, ...