петък, 6 ноември 2009 г.

И замириса на ... Коледа - Щрак`44

Започнаха вече да поставят празнитчна украса в централната градска част на Силистра ... Приятно е ... ако и мъглата да се опитва да прогони доброто ни настроение
... Светлинните висулки сякаш нашепват, че надежда има
...и тя ще стане по-силна с наближаването на Новата година :)

5 коментара:

Владимир Кабрански каза...

При нас се изхитриха и въобще не ги свалят, но за съжаление е още рано. Поне да натрупа малко пухкав сняг, че да разприлича наистина на Коледа.

Neizi_ss каза...

:) Наште ги свалят и ги окачват всяка година - но им признавам желанието за красива Коледна Силистра - много ги пазят и всяка година общината успява да задели пари и за нови елементи ..и винаги има изненади ... Колкото и да е студено, снежно или мрачно ... шаренките светлинки някак си ме сгряват!

september-silvia каза...

Като си помислим,ей сега ще се извъртят дните и хоп Коледа дошла:)а украсите отделно създават празнична атмосфера,наистина надеждата си е най-хубавото нещо в наши дни!

Златина каза...

Обожавам Коледа и всички джвъчки, светлинки и красоти, свързани с нея! :) Във Варна вече окачиха светлинките. Светят и ми е гот! :)

Ирония Идиотова каза...

А днес тук( Бургас) е пролет. Такова слънце е напекло,че...;)))
За мен единственото хубаво нещо през целия зимен период е точно Коледа:) Много си я обичам:) Не съм видяла дали са започнали с украсата, вероятно да, но честно казано нямам търпение да видя дали ще има нещо ново този път за тази Коледа в града. Щрааак, Нейзи:)) И гушш:)

и сме сами, и ни е страх да си признаем

... и ни се иска  да ни прегърне някой, някъде, някога ... ей, така ...мълчаливо в тишината ... ... и ударите на сърцето му да са мантрата, ...