петък, 27 март 2009 г.

The time is for sleep!

Нали знаете надписа - Не е за индианци, само за вождове!
Е и аз така -  бяха ми нужни почти два дни, за да успея да открия къде да натисна, за науча повече за позата, която обичам по време на сън :) За спане говорим ...не за боза :)
И така  - Време е сега LiLi, а и останалите да понаучат това онова за мени - и на мен ми беше любопитно ..но съм съгласна само с едни има няма 65 % от написаното :)
Просто щото имам и други любими пози за сън ...
А ако и на вас ви е любопитно ...научете тук
Дъга



Спите в поза, наподобяваща дъга? Ако спите на бедрото си, поставили двете си ръце пред тялото, то подобна поза символизира човек, силно молещ се за нещо. Позата обаче няма много общо с това.

Предполага се, че тези хора са по природа широко скроени, отворени към света, но същевременно доста подозрителни. Спящите в подобна поза са мнителни, не вярват на всичко, което прочетат или чуят, затова е много трудно да бъдат излъгани. Ако съпругата ви спи в поза като дъга, не й обяснявайте, че сте имали дълга бизнес среща, когато всъщност сте ходили на боулинг с приятели. Тя ще ви хване моментално.

Тези хора могат да бъдат разпознати по привичния за личността им цинизъм и свирепата и твърда упоритост, които са им присъщи. Когато влязат в спор с някого, не отстъпват нито за миг, макар и понякога да знаят, че не са прави.

От друга страна, те са много внимателни и не прибързват, когато трябва да се вземат важни решения. Тяхната колеблива натура ги провокира да обмислят и проверят всеки вариант поне три пъти. Именно по тази причина грешат много рядко – качество, с което са наясно за себе си. Това вече напомня ли ви за някого?

В списъка с добрите им черти се включва и това, че не са лесно раздразнителни и са приятни събеседници (дори когато са ви шефове). Още нещо: те не са обидчиви, което като цяло прави хората, спящи в поза „Дъга”, много приятни и доверчиви партньори.

Но трябва да ви предупредим: ако се чувствате страхотно сутринта, а до вас спящият във формата на дъга не се чувства по подобен начин, дори не се опитвайте да го докоснете. Валидно е и обратното: „не” не съществува в речника му.

Тъй като хората, спящи във формата на дъга, обичат са спят удобно, да не кажем, че са влюбени в лукса, не им противоречете. 

1 коментар:

Lil каза...

Айде стига се!Хич не беше трудно!Не се оплаквай.Спиш в дъга-какво по-цветно от това :)

и сме сами, и ни е страх да си признаем

... и ни се иска  да ни прегърне някой, някъде, някога ... ей, така ...мълчаливо в тишината ... ... и ударите на сърцето му да са мантрата, ...