четвъртък, 23 април 2009 г.

За настроение :)

Упорито продължавам да следвам уроците на LiLi как да работя с Фотошоп :)

Има още доста хляб и боб да ям докато се науча, но съм горда с постиженията си ...

Критики не се приемат ... още се уча, тъй чи ..моля моля ...искам да са предпазя от всякви опити някой да ми скърши стремежите :)

А с това се гордея най-много щото всеки елемент сама си го приготвих за колажа :) Тъй чи ...надявам се, че ще успея някой ден да започна да  творя чудеса като

LiLi, Ваня

.... и всички останали :)

сряда, 22 април 2009 г.

Мрън!

Яд ме е! Ели Раданова - Слънчевото момиче от Силистра отпадна от Мюзик Айдъл 3 - и ме е яд, не толкова заради това, колкото, че загуби от Русина.

Всичките, които останаха за големите концерти имат талант, но рано беше да си тръгва Ели.

 Ели  грееше на сцената и заразяваше всички с лъчезарната си усмивка ...

Уф ...каквото и да казвам, яд ме е и скоро няма да ми мине. Имам си фаворити за музикален идол, но сега не беше момента Ели да си тръгва ...има други, които трябваше първи да напуснат предаването.

Ябе яд ме е  и туй то ...  Ай ша ги .... !

понеделник, 20 април 2009 г.

След*Великденско!

Творчески привет на всички, които вече са на работните си места!

Дотук с празниците - време е да поработим малко ... След седмица пак ни очакват почивни дни! Нека се поуморим дотогава :)

LiLi очаквам с нетърпение да заемеш мястото си на виртуалния фронт!

неделя, 12 април 2009 г.

Цветница!

Ден като ден, но по-специален!

Това е нашият ден!

Честит празник на всички носещи името на цветя!

Слънчев ден пожелавам на Муцоранка,  ...

Теменужка, ...

и Маргарита, ...

и мигове изпълнени с обич и нежност!

Поздрав за вас дами - тук!

вторник, 7 април 2009 г.

Сладуранско!!!

LiLi Благодаря за страхотната картинка - от мен само пълнежа :)

Това е бебе Елвира, което ще стане на 2 години на 21 април - детенце е на колежката Наталия :)

Много лъчезарно и жизнерадостно същество - Елвира де, не че мама й пада по-долу :)

Лудите, лудите - те да са живи!

Как ли са живели баба и дядо без интернет?
Аз самата трудно преживявам, ако ми се наложи за ден, да не говоря за повече да се отделя от устройството за комуникация, придобиване на знания и развлечение. Стигнала съм до извода, че имам зависимост, но не знам да са открили. Общо взето най-дългия период, в който съм далеч от компютъра е през лятото, когато отида на море.
Тогава интернет залите и другите такива местенца са табу за семейството.

Не стига това, ами стигнахме до там интернет да ми казва каква съм била в миналия си живот, каква ще стана като порасна – щото аз съм малка :). Какво питие съм …какъв човек и т.н.

Ми да …разни тестове във „Фейсбука” определят докъде ми стига общата култура – а именно – че много съм била знаела.
Ми ние те това го знаеме бре!

Пет ме късат на листовки и не мога стигна до изпит по кормуване – то щото немам време за учене …ама компутъра казва:
«Браво караш явно доста добре
Личи си че познаваш автомобила добре и че имаш най малко личен който караш всеки ден из пътищата.Ти си перфектния шофьор който винаги пази другите и спазва стриктно правилника. Давай все така и служи за пример на останалите.”

Хи –хи –хи – ако може тия от Автомобилната инспекция и от КАТ да го прочетат – подозирам как веднага ша ми спретнат тържествена церемония по връчване на свидетелството за управление на МПС.

Падна ми шапката като прочетох въпроса- Курвентия ли сте? – МА тия ора срама нямат ли бре. Ама викам чекай да са пробвам и тук – току виж открия у себе си неподозирани заложби – и да …имала съм била потенциал за курвентия, ама имала съм и Батко, който ми пречел да го разгърна- потенциала де. 

Виж – със заводолство открих,че съм била душата на компанията, че винаги съм оригинална и искрено съм се забавлявала и че всички много ме обичали и не можели без мен – Алоу – тя ХАмериката открита отдавна!

А дали съм кифла или кроасан?! – те това е въпрос само за LiLi :)))))))
Отговорът: Умна жена - Те такова животно нема! Вие сте уникален екземпляр! Но не мислите ли, че развивате лека шизофрения. Трудно е да си хем жена, хем мъж!

Е ся кажете ми как да не е доволен човек,че Джон Атанасов измислил това чудо на техниката. 
В миналия си живот пък съм била балерина ...можете ли да повярвате  - я се опитайда си ме представите на палци - може пък да съм прародителка на Мая Плисецкая - например :)))
И да била съм Кокиче - Мила и чувствителна принцеса по душа
Красива като кокиченце в ранна пролетна утрин. Побъркваш мъжете около теб с мълчанието си. Трудно допускаш някой до себе си, въпреки че мечтаеш за това да намериш този който от една дума ще те разбере. Няма такива хора бе момиче. Ти си чудесна, но трябва да се пребориш със страха си.

Не съм КОКИЧЕ – НЕЗАБРАВКА СЪМ – те не могат ли да прочетат как се казвам.
А дали съм принцеса – да сте чули принцеса да чисти, пере, готви, простира, а да - и ходи на работа :) Пък и съм си намерила векинта чиляка. 

Класика в жанра – ако и да не можем да се разберем кокиче ли съм или не – следващия тест казва, че съм Scotch - You like cocktail parties where you discuss politics, work, and sports.

Някой да има нещо против едно питие???!

"Tест за креативност и още нещо?" - Задоволително ниво на креативност, но има върху какво още да работиш.. Твоята фантазия работи безотказно, но трябва да бъде развита. Имаш честта да станеш член на група CREATIVE и видиш как мислят другите.

Тук работата горе – доле бива. 

Що за човек си? - Търпелив и естествен. Стъпил си здраво на земята и имаш своите принципи. Постигаш целите си с търпение и дипломатичност. За пилеене на чувства не намираш време. Верността и приятелството за теб са най-важни. На другите правиш впечатление такъв, какъвто си - естествен и симпатичен.

На ви обаче черешката на сладоледа 
Какъв ще станете като пораснете? - Бездомен Алкохолик! Ужааас , само алкохола Ви влече ва, но в това няма нищо лошо все пак вие сте една искрена личност на която НИЩО ЧОВЕШКО НЕ Е ЧУЖДО!! НАЗДРАВЕ!

Е ако мама знаеше какво ша стани от мени – щеше да ма пази повече като малка да не си блъскам тиквата проста у земята от инат. :))))))



и сме сами, и ни е страх да си признаем

... и ни се иска  да ни прегърне някой, някъде, някога ... ей, така ...мълчаливо в тишината ... ... и ударите на сърцето му да са мантрата, ...